Jumat, 15 April 2016

Manlleu lliura cinc premis de recerca per a estudiants de batxillerat

Manlleu lliura cinc premis de recerca per a estudiants de batxillerat

Hi optaven 17 treballs d’alumnes de l’Institut Antoni Pous i del Col•legi La Salle de Manlleu

El divendres 17 de juny, l’Ajuntament de Manlleu va lliurar els Premis de recerca per a estudiants de batxillerat 2011.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Manlleu, Àlex Garrido, va ser l’encarregat de lliurar aquests premis i durant l’acte va elogiar als alumnes i els seus respectius tutors per la gran qualitat dels 17 treballs presentats.

Els treballs es divideixen en dues grans àrees: humanitats i ciències socials, i ciències experimentals i tecnologia. Dins de cada una d’aquestes àrees hi trobem dues categories: treballs sobre la vila de Manlleu i treballs de temàtica general.

En la modalitat d’Humanitats i Ciències Socials el premi sobre la categoria de Manlleu és “De Maries, Joans, Joseps i ases n’hi havia a totes les cases”, d’Irene Canudas de l’Institut Antoni Pous de Manlleu, sota la tutorització de Teresa Sanglas. Dins la temàtica general, el premi és pel treball de Xavier Rosean, de l’Institut Antoni Pous, “Invasors: fauna invasora al voltant del riu Ter, al seu pas per Manlleu”; i pel seu tutor Albert Pedro.

Per altra banda, el treball “El teatre musical” de Judit Caballeria, del Col•legi La Salle de Manlleu, va ser el guanyador de la modalitat de Ciències Experimentals i Tecnologia dins la categoria de Manlleu. La tutora d’aquest treball va ser Maria Rosa Collell. I en temàtica general el premi es va repartir entre dos treballs: “Els dirigibles”, de Carles Sala del Col•legi La Salle, amb la tutorització de David Corrons; i “El trastorn bipolar” de Laia Serrat de l’Institut Antoni Pous, tutoritzada per Lluís Monteis.

L’acte de lliurament, que va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament, va comptar amb molta assistència d’estudiants, professors i famílies.

Per cloure l’acte, el grup de combo format per Aina Sala (veu), David Vila (baix) i Pau Sitjà (guitarra), dirigit per Guillem Costa, de l’Escola Municipal de Música de Manlleu, va interpretar tres peces musicals molt aplaudides pel públic de la sala.

El jurat del premi va estar format per Carles Garcia Hermosilla, Montserrat Mestres Marcè, Andreu Parareda Sallés, i Betlem Parés Cuadras.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar